Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

...Και αφού τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε για το τι θα συμβεί στο κοντινό μας μέλλον , έπρεπε να παρθούν αποφάσεις σωστές για την εξέλιξη των πραγμάτων για το καλό το δικό μας!
Την ευθύνη για ότι είχε συμβεί την είχαμε 50-50 , δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι από το να δεθούμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας...




... η μόνη άμμεση λύση για το καλό του μωρού μας και για να δοκιμάσουμε τη συμβίωση μεταξύ μας θα ήταν να παντρευτούμε μιας και αγαπιόμασταν τόσο πολύ! ναι ξέρω δεν είναι και η τέλεια λύση στο πρόβλημα μας όμως παρόλα αυτά πιστεύω ότι μεγάλωσα αρκετά για να δω και εγώ τη ζωή με πιο υπεύθυνο μάτι και να κάνω οικογένεια με τον άνθρωπο που την ονειρευόμουν.









Ίσως τα όνειρα μου να μην άργησαν να πραγματοποιηθούν, ίσως να μην ήμουν έτοιμη να κάνω από τώρα οικογένεια , αλλά ο Θεός για να μου στείλει αυτό το αγγελούδι πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν στην ζωή μας! η ελπίδα και η πίστη μου στο θεό θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερη και να μάθω να βλέπω τα πράγματα σωστά και αντικειμενικά τόσο για το καλό του γάμου μας όσο και για το καλό του παιδιού μας.













6 σχόλια:

  1. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά!
    Απλά χαλάρωσε κι απόλαυσέ το που λένε!
    Μην το δεις πολύ σοβαρά γλυκιά μου γιατί θα σαλτάρεις!Και για να νιώσεις καλύτερα θα σου πω πως παντρέυτηκα στα 17 κ έκανα την κόρη μου στα 18!Μη νομίζεις ότι ήταν εύκολο!Δουλειά δεν είχα μιας και πήγαινα σχολείο, σπίτι δεν είχα, λεφτά δεν είχα, αλλά είχα πολλή αγάπη! Τώρα είμαι 33 και συνεχίζω να περνάω όμορφα και γλυκά με τον σύντροφο που επέλεξα να χω δίπλα μου στη ζωή μου!Φιλιά πολλά και keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε και οι δύο καλά και να χαιρόσαστε τις όμορφες στιγμές που έρχονται γιατί θα είναι πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PANTA XARES MPRABO,KALOUS APOGONOUS KAI POLLES HLIAXTEDES NA KANETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poster στείλε μου το e-mail σου να σου πω που σε θέλω, δεν το βρίσκω!
    Είναι σημαντικό!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μου Χαρούλα, πολύ χαίρομαι για σένα. Είχα χαθεί και γω με τα δικά μου και μόλις τώρα ήρθα να σου ευχηθώ με τη σειρά μου να είσαι καλά με τον αγαπημένο σου... και χάρηκα πάρα πολύ με τα ευχάριστα νέα που είδα εδώ για τον ερχομό του αγγελουδιού σας!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Ότι καλύτερο δώρο μπορείς να λάβεις σ' αυτή τη ζωή το περιμένεις σε 4 μήνες, ε; Με το καλό!!
    Καλή λευτεριά και σου εύχομαι να σας φέρει γούρι το μωρό σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

    Η Παναγιά μαζί σας ~~~~~@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για την καταχώριση σχόλιου στο blog μου hliaxtida!!!